lauantai 5. tammikuuta 2013

Täytetyt pinaattiletut



TÄYTETYT PINAATTILETUT (n. 12kpl isoja lettuja)

Perusohje:

5 kananmunaa
1,2l vettä
3 dl oman maan pinaatteja
2rkl sokeria
1tl suolaa
7,5 dl jauhoja
2rkl voita
2dl maitoa

Laita vesi ja pinaatit kattilaan ja keitä tasaiseksi seokseksi. Halutessasi voit lisätä joukkoon kuivattuja nokkosia tai persilliaa. Sekoita kulhossa kananmunat, maito, suola ja sokeri keskenään. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita maito-muna seokseen pinaatit, jauhot ja voi. Lisää pinaatteja ja jauhoja vuorotellen. Paista taikinasta riittävän suuria lettuja. Laita valmiit letut leivinpaperille uunipellille.

Täyte:
mausta oman maun mukaan!
400g jauhelihaa
400g kanttarelleja
juustoraastetta

pinalle:
juustoraastetta

Paista ja mausta jauheliha ja sienet. Täytä letut, lisää juustoa ja rullaa ne. Ripottele lettujen päälle juustoa ja paista 200 asteessa niin kauan että juusto on sulanut ja letut ovat ruskistuneet kauniisti. NAUTI vaikkapa salaatin kera!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti