tiistai 1. tammikuuta 2013

Ruokasalaatti

Ruokasalaatti

Ainekset:

1 kokonainen kurkku
3 isoa tomaattia
1 kerä  jäävuorisalaattia
Nippu punaisia viinirypäleitä
400g jauhelihaa
puolipurkkia fetakuutioita ( Arla Apetina)
pikkupussi/ oman maun mukaan maissilastuja

Paista jauhelliha ja mausta se makusi mukaan esim suolalla, pippurilla ja grillimausteella. Laita jauheliha kulhoon jäähtymään. Pese kurkku, tomaatit, salaatti ja viinirypäleet. Viipaloi kurkku ja tomaatit. Puolita viinirypäleet ja revi salaatista paloja.
Laita kurkut, salaatti, tomaatit ja rypäleet tarjoilukulhoon. Lisää sitten jäähtynyt jauheliha ja feta. Lopuksi riko maissilastuista pieniä paloja ja lisää ne salaattiin. Sekoita hyvin.
Voit keittää salaatin kanssa kierre-, tai simpukka pastaa ja salaatin lisukkeeksi sopii hyvin esim. dippikastike.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti