tiistai 1. tammikuuta 2013

Lohkoperunat

LOHKOPERUNAT

Ainekset :
noin 10 keskikokoista jauhoista perunaa
2 rkl öljyä
1 pussi joko meksikolaista-, intialaista-, tai yrttistä perunakuorrutetta ( Meira 35g)

Pese ja kuivata perunat. Leikkaa perunat noin 6 lohkoon pituussuunnassa. Laite lohkot kulhoon. Sekoita joukkoon huolella öljy ja sen jälkeen mausteet, jotta maku jakautuu tasaisesti.
Paista perunoita uunipellillä 200 asteessa noin 30 minuuttia kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
Perunalohkot kannattaa tarjoilla ruuan lisukkeena esim. jauhelihan ja salaatin kera tai sellaisenaan dippikastikkeen kanssa.



Perunat öljyttyinä ja maustettuina odottamassa uuniin pääsyä. 

Valmiit perunat voit tarjota vaikka salaatin ja jauhelihan kera nam! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti