maanantai 5. marraskuuta 2012

Valkosipulileivät

Tarvitset:

  • Tummaa leipää. (ruisleipä/limppu)
  • Voita
  • Valkosipulia  (myös kuivattu käy)

Ohje:

1. Leikkaa leipä pieniksi suikaleiksi. Ei liian ohuiksi, koska leipä hajoaa.
2. Paista leipiä voissa pannulla. Lisää valkosipuli. 
3.Anna ruskistua sopivaksi. 
4. Kaada leivät ja irtonainen valkosipuli pannulta uunivuokaan. 
5. Paista 175 asteessa muutama minuutti.
6. Anna jäähtyä hetki. Tarjoa lämpimänä.


Leipiä ei ole pakko laittaa uuniin lopuksi!
Jos valmistat suuren annoksen, leivät kannattaa paistaa useassa erässä, koska muuten ne hajoavat.

Tämä on nopea ja helppo ohje, vaikka alkupalaksi. Ohje on sovellettu muista resepteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti